Erna van van Lingen

VisiePoint Training Coaching Advies

Zimmermanhof 8
6952 HT Dieren
Nederland

0653706242
info@visiepoint.nl
www.visiepoint.nl

[]Bachelor E. (Erna) van van Lingen []

Aansluitnr. 3897

Dieren

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 100,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
-

Type
E-coach
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Communicatie
Competenties
Conflicten
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Management
Outplacement
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Relaties
Teambuilding
Verslaving
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels
Frans
Duits

Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Bouw & Installatie
Communicatie & Media
Consultancy
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Industrie & Techniek
Maatschappelijke dienstverlening
Nutsbedrijven
Onderwijs & Wetenschap
Overheid

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn missie is dat ik mensen comfortabeler wil maken in hun werk en leven. Dankzij mijn achtergrond in de topsport (bondscoach) en mijn eigen sportervaring besef ik dat dit soms hulp behoeft.

We zijn vaak goed in hard werken maar 'hard rusten' komt dan in de verdrukking. Af en toe reflecteren geeft veel inzicht. De eisen van de werkgever en eigen wensen en behoeften verschillen soms.

Hoe vind je de balans (work-life balance en je batterijen opladen)? Als ervaringsdeskundige heb ik zelf ervaren hoe lastig het soms is om de balans te houden tussen werk en recuperatie. Ik kan daarom als geen ander je verder begeleiden naar de volgende fase. De opleidingen die ik gevolgd heb (bijv. Mindfulness) faciliteren het theoretische kader tijdens dit proces. Vaak beinvloed je levens-en werkhouding niet alleen je professionele omgeving maar ook je thuissituatie. We mogen meer stilstaan bij wat nou echt belangrijk is in je leven en of je daar naartoe beweegt of juist ervan af. Het evalueren en opmerkzaam zijn in het moment vraagt oefening.

Coaching helpt je om bewust te kijken naar hoe je je gedachten inzet iets aan jezelf te verkopen. Dat deze gedachten bepaalde gevoelens oproepen waarbij je je niet prettig voelt blijkt vaak pas later. Gedachten zijn gelukkig, net als een spier, te trainen en sterker te maken. We gaan samen op onderzoek uit, soms serieus en soms spelend waardoor inzichten ontstaan. Veranderen is daarna een stuk makkelijker. Net als in de sport prikkel ik om tijdens coaching (indien mogelijk) vaardigheden in te trainen.

Als coach doe ik, indien nodig, een beroep op je uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Maar vooral stimuleer ik je en geef erkenning voor wat je goed kan. Dit is brandstof om weer nieuwe meters te maken.

Samenvattend: - erkenning geven - verantwoordelijkheid en keuzevrijheid ligt bij de coachee - vertragen - confronteren - het is niet vrijblijvend: aan de slag! En ik streef ambitieus naar eye openers en paradigma wisselingen. Ook kun je een coachingdswandeling op de mooie Veluwe beleven.

Stuur een bericht naar deze coach